Hold da helt ferie
I vores regime af skrevne og uskrevne love, social media regime, bekendtgørelsesregime af vejledninger, regler og planer, samarbejds- og tværfaglighedsregime, netværksregime, dokumentationsregime, registrerings- og programmeringsregime, IT-pædagogiskplatformsregime, ansøgnings- og formularregime, rådighedsregime, sundhedsregime, natterytmevandladningsregime, kemo- kost- kontrolregime, blodtryksregime, puls-, kilometer- og tidtagningsregime, er det værste regime dog, at få det hele til at rime.
 
Så skal det blive godt med noget ferie og få fri for alle forpligtelserne. Nu er der kun familiens ferieprogram at følge. Og så selvfølgelig ens egen lille plan om at komme i form. Den giver vi ikke slip på!
 
Af alle mine løbekammerater, er de fleste meget disciplinerede. Selv når arbejdsdagen er lang, skal vi nok komme af sted. Det er bare ind ad døren og ud på vejen igen. Liggestolen får den kolde skulder, man har vel rygrad!
 
Så når man så har fri, går man da ikke ned på kilometerne. Man har vel også et mål!
 
Af alle mine løbekammerater, er de fleste meget målbevidste. Vi er dygtige til at sætte os mål. Og nå dem. Ja, det er jo netop derfor vi er så velkvalificerede i vores stillinger. Man har vel maraton på sit CV!
 
Og vi nærmer os højsæsonen. Coronakrisen har toppet og man kan endelig få lov til at konkurrere igen. Den skal ikke få for lidt.
Og jeg tænker, jeg må også have mig et mål!
 
Men hov, vi nærmer os osse en højsæson for ægteskabelige kriser. Det siger statistikken, også min egen.
Af alle mine løbekammerater, er de fleste skilte.
Så måske skulle jeg lige klappe hesten. Man kender vel sine regimer!
 
Peder Troldborg, 26.6.2020